Valet Parking Schiphol

De snelste manier om uw auto te parkeren bij de luchthaven is Valet parkeren Schiphol! U rijdt naar de vertrekhal, overhandigt de sleutels van uw auto aan de chauffeur en u kunt direct naar de balie om in te checken. Valet parkeren is makkelijk, snel en helemaal niet duur!
Bij terugkomst van uw vakantie of zakenreis staat de chauffeur al op u te wachten met uw auto. U ontvangt de sleutels en kunt direct naar huis rijden!
Valet Parkeren Schiphol, de mogelijkheden?

Vaak is valet parkeren al mogelijk vanaf 3 dagen parkeren. Wilt u geen valet parking, dan reserveert u een parkeerplaats voor lang parkeren.
Hoe vergelijk ik Schiphol Valet Parkeren?

Zeker als u voor de eerste keer gebruik maakt van Schiphol Valet Parking, vergelijk vooral de beoordelingen van de verschillende aanbieders. Uiteraard is de prijs van belang, maar de serviceverlening en de stiptheid zijn zeker zo belangrijk. Als u de beoordelingen heeft vergeleken, kies dan het parkeerbedrijf met de beste prijs. Heeft u één keer naar tevredenheid van valetparkeren gebruik gemaakt, dan hoeft u de volgende keer alleen nog maar de prijs te vergelijken.
Wat zijn de ervaringen?

Lees ook zeker de ervaringen bij de aanbieders van Schiphol Valet Parkeren. Ons advies is om voor het overhandigen van de sleutels samen de auto te controleren op eventuele schade en om zelf de kilometerstand vast te leggen. Bij de betrouwbare aanbieders is dit een standaardservice, Schiphol Heeft u gebruik gemaakt van valet parkeren, deel dan ook zeker uw ervaring op onze website!
Wat zijn de tarieven?


De tarieven voor valet parkeren bij Schiphol liggen hoger dan wanneer u zelf de auto parkeert bij één van de parkeerterreinen op of nabij de luchthaven. Dat is ook wel begrijpelijk, omdat voor valet parkeren meer personeel nodig is om de auto in ontvangst te nemen, goed te controleren en vervolgens te parkeren op het parkeerterrein. Bij terugkomst geldt hetzelfde, de auto wordt voorgereden en u hoeft alleen maar de sleutels in ontvangst te nemen en in te stappen. Bij erg lage tarieven voor valet parkeren, kunt u zich dan ook beter afvragen of dit wel mogelijk is.

 

De parkeertarieven zijn ook afhankelijk van het seizoen en daarmee van de beschikbaarheid van de parkeerplaatsen.
Bij grote drukte, zoals tijdens de zomerperiode, zullen de prijzen dan ook fiks hoger liggen. Zeker in de zomerperiode is het zaak om de prijzen voor valet parkeren goed te vergelijken. Het verschil