Over ons

Schipholparkeren.nl is de ideale website voor het boeken en vergelijken van parkeerplaatsen rondom luchthaven Schiphol. Wij voeren de dienst zelf niet uit. Onze selectie van kwaliteitsparkeerpartners doen dat. Via onze website kunt u een veilige parkeerplaats reserveren.

Bij Schipholparkeren.nl vindt u breed parkeeraanbod, afgestemd op de door gestelde wensen. U ziet de beschikbaarheid en kunt direct via Schipholparkeren.nl de parkeerplaats reserveren bij een parkeeraanbieder naar keuze. Op onze website vindt u alle informatie over onze parkeerpartners die u nodig heeft en kunt u verschillende diensten opnemen in uw reservering.

Na het plaatsen van uw reservering ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met de contactgegevens van de parkeeraanbieder inclusief een “how to park”-omschrijving.

Onze werkwijze


De beste aanbieders

 

Wij accepteren niet zomaar alle parkeeraanbieders op onze website. Wij controleren elke parkeeraanbieder persoonlijk. Niet alleen bij intake! Ook controleren wij regelmatig, zowel aangekondigd als onaangekondigd, de parkeeraanbieders die wij in onze vergelijking plaatsen.

Hierdoor weet u zeker dat uw auto veilig en vertrouwd geparkeerd staat en dat er goed met uw eigendom wordt omgegeaan.

Scherpe en eerlijke prijzen

 

Ondanks dat wij ervoor gaan om u als klant de beste prijs te bieden gaan wij ook voor een eerlijke prijs. Hierdoor heeft u de scherpst mogelijke prijs. Maar hoeft u niet bang te zijn dat u uw kostbare bezit afstaat aan een prijsvechter. Want prijsvechten gaat altijd ten kosten van de kwaliteit.

Eerlijke meningen

 

De meningen die u leest op onze website zijn van echte mensen en echte klanten. Hierdoor kunt u afgaan op wat u leest. En weet u duidelijk wat u zal kunnen verwachten.