Schipholparkeren.nl

Schipholparkeren.nl is een vergelijkingssite voor parkeren op en rondom Luchthaven Schiphol. Schipholparkeren.nl verwijst bezoekers door naar de website van de diverse parkeeraanbieders. Wij zijn niet verbonden aan de Luchthaven Schiphol zelf.


Prijzen

Wij proberen de op onze website vermelde prijzen zo actueel mogelijk te houden en controleren daarvoor regelmatig de websites van de parkeeraanbieders. Helaas kan het voorkomen dat er een prijsverschil bestaat tussen de op onze website vermelde prijzen en de werkelijke prijzen bij de parkeeraanbieder. in dat geval zijn de prijzen van de parkeeraanbieder leidend. De op onze website vermelde prijzen zijn vanaf prijzen en exclusief eventuele toeslagen en de kosten voor extra opties.


Reserveren

Schipholparkeren is de ideale website voor het vergelijken en boeken van parkeerplaatsen rondom luchthaven Schiphol. Wij voeren de dienst zelf niet uit. Onze selectie van kwaliteitparkeerpartners doen dat. Via de website kunt u een veilige parkeerplaats reserveren. U vindt een breed parkeeraanbod afgestemd op de door u gestelde wensen. U ziet de beschikbaarheid en kunt direct de parkeerplaats reserveren bij een parkeeraanbieder naar keuze. Op de website vindt u alle informatie over onze parkeerpartners die u nodig heeft en kunt verschillende diensten opnemen in uw reservering.


Wijzigen/annuleren

Na het plaatsen van uw reservering ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met de contactgegevens van de parkeeraanbieder inclusief een "how to park" omschrijving. Wijzigen en/of annuleren van uw reservering kunt u kosteloos tot 24 uur voor aankomst. Ga hiervoor naar de klantenservice op onze website.


Vragen en/of klachten

Bij vragen over uw reservering en/of klachten over de dienstverlening van de parkeeraanbieder dient u contact op te nemen met de parkeeraanbieder zelf. Schipholparkeren.nl kan daarbij niet bemiddelen.