Welke soorten van parkeren zijn er

 

Shuttle Parking

Bij Shuttle Parking rijdt u zelf met de auto naar het parkeerterrein. U wordt dan vanaf daar met een shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Bij aankomst wordt u weer door de shuttle bus opgehaald en naar het parkeerterrein gebracht.

 

Valet Parking

Bij Valet Parking rijdt u met de auto direct naar de vertrekhal. Hier neemt een medewerker de auto van u over en brengt deze naar het parkeerterrein. U kunt meteen aan uw reis beginnen en uw auto is in veilige handen bij de aanbieder. Bij terugkomst wordt de auto weer naar de vertrekhal gebracht en kunt u meteen naar huis rijden.

 

Park, Sleep & Fly

Bij Park, Sleep & Fly boekt u niet alleen een parkeerplaats maar ook één overnachting. U rijdt de dag voor vertrek naar het hotel, overnacht hier, en wordt de volgende dag door het hotel naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst wordt u door het hotel weer opgehaald en naar de auto gebracht. Vanaf hier kunt u dan meteen naar huis rijden.

 

Park & Walk

Bij Park & Walk rijdt u zelf met de auto naar het parkeerterrein. Vanaf hier loopt u naar de vertrekhal en kan uw reis beginnen. Bij aankomst loopt u terug naar het parkeerterrein om uw auto op te halen. Bij Park & Walk zijn de parkeerterreinen altijd op loopafstand van het vliegveld.