Shuttle Parkeren

Goedkoper Parkeren Schiphol, nu alvast reserveren
Wanneer u op vakantie gaat, is het ontzettend handig om lang te parkeren op Schiphol. Echter wilt u zich natuurlijk niet vlak voor de vakantie druk hoeven te maken over de parkeerplaats van uw auto.

Om te voorkomen dat u niet op tijd een geschikte parkeerplek vindt, kunt u het beste op tijd beginnen met het vergelijken van de verschillende aanbieders van parkeren op Schiphol. Wanneer u een goede plek heeft gevonden, kunt u het beste direct die parkeerplek reserveren.


Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken en kunt u zich richten op uw reis.
Wat is de voordeligste manier om uw auto te parkeren bij Schiphol? Vergelijk de prijzen en kies voor één van de parkeeraanbieders.

 

Waar kan ik voordelig parkeren op Schiphol?
U kunt een goedkopere parkeerplaats reserveren op één van de parkeerterreinen voor lang parkeren. U rijdt op de dag van vertrek naar het parkeerterrein en u wordt met een shuttlebus naar de juiste vertrekhal gebracht. Bij terugkeer op Schiphol wordt u weer opgehaald met de shuttlebus en naar uw auto op het parkeerterrein gebracht.

Bij de meeste aanbieders van lang parkeren kunt u de auto ook overdekt parkeren. Vink dan de optie Overdekt parkeren aan bij het vergelijken!
Hoe vergelijk ik lang parkeren bij Schiphol?

Uiteraard vergelijkt u op prijs, maar lees ook zeker de beoordelingen van andere gasten. U krijgt dan een goede indruk van de kwaliteit en veiligheid. Daarnaast is de afstand tot Schiphol en de bereikbaarheid vanaf de snelweg ook belangrijk. Vergelijk zorgvuldig en reserveer vervolgens uw parkeerplaats!
Wat zijn de tarieven?

De tarieven voor parkeren op Schiphol zijn afhankelijk van het seizoen en dus van de beschikbaarheid, net als vliegticketprijzen zullen de tarieven in de zomerperiode hoger zijn dan in de winterperiode. Het loont om goed te vergelijken met de alternatieven voor parkeren van de luchthaven.