Park Sleep Fly Schiphol

Woont u niet echt in de buurt van Schiphol of heeft u een hele vroege vlucht. Overnacht voorafgaand aan uw vertrek in een hotel, parkeer de auto tijdens de reis bij het hotel en vlieg uitgerust vanaf Schiphol, dat is Park Sleep Fly!


Park-Sleep-Fly

Wilt u uitgerust op reis? Reserveer dan een Park Sleep Fly arrangement en vlieg uitgerust vanaf Schiphol. U overnacht dan in een hotel in de buurt van de luchthaven en de volgende dag wordt u met de Shuttlebus van het betreffende hotel naar de vertrekhal van Schiphol gebracht.
Tijdens uw verblijf in het buitenland staat uw auto, zonder extra kosten, voordelig en veilig geparkeerd. Bij terugkomst van u reis wordt u uiteraard weer opgehaald en kunt u direct naar huis rijden. Bij de meeste hotels is het uiteraard ook mogelijk om na terugkomst te overnachten met een Park Sleep Fly arrangement. Ideaal na een late aankomst na een lange vlucht. Op de dag van vertrek rijdt u dan eerst naar het hotel en wordt u met de shuttlebus naar de vertrekhal op Schiphol gebracht. Na terugkomst van de reis wordt u weer opgehaald en u overnacht in ons hotel om de volgende ochtend uitgerust naar huis te rijden.


Selectie

Voor uw gemak hebben wij een aantal hotels geselecteerd met Park Sleep Fly-arrangementen. Reserveert u een Park Sleep Fly-arrangement, dan is het parkeren inbegrepen en parkeert u dus gratis! Let op bij het reserveren dat u bij de keuze van het kamertype wel een Park Sleep Fly-arrangement kiest, anders is het parkeren alléén tijdens uw verblijf inbegrepen en niet tijdens uw reis.