Deel je
ervaring
en win
€50,-
parkeer-
tegoed

See buy fly

Vergelijk de prijzen valet parkeren

Aantal dagen: 8 Meer Minder opties tonen
Betaalopties

Aanbieders Valet Parking Schiphol

Valet Parking Schiphol (Let op: Schiphol Holiday Valet Parking is vervangen door Schiphol P6 Valet Parking!)

Valet Parking Schiphol

Valet Parking is de snelste manier om uw auto te parkeren bij Schiphol! U rijdt naar de vertrekhal, overhandigt de sleutels van uw auto aan de chauffeur en u kunt direct naar de balie om in te checken. Valetparking is makkelijk, snel en helemaal niet zo duur!

Bij terugkomst van uw vakantie of zakenreis op Schiphol, staat de chauffeur al op u te wachten met uw auto. U ontvangt de sleutels en kunt direct naar huis rijden!

Valet Parking, de mogelijkheden?

Schiphol P6 Valet Parking wordt verzorgd door Schiphol zelf, u rijdt dan naar P6 op Schiphol en geeft daar uw sleutels af. Deze valetparking is mogelijk vanaf 3 dagen parkeren.

Ook kunt u Valet Parking reserveren bij één van de alternatieve aanbieders, bijvoorbeeld Parkfly.nl. U rijdt dan zelf met de auto naar de vertrekhal op Schiphol en belt ongeveer 15 minuten voor aankomst naar de chauffeur van de Valet Parking aanbieder. Bij aankomst overhandigt u de sleutels aan de chauffeur en kunt zelf direct naar de vertrekbalie. Bij terugkeer belt u met de chauffeur, die met uw auto bij de terminal op u wacht.

Valet Parking, vergelijken?

Zeker als u voor de eerste keer gebruik maakt van Valet Parking, vergelijk vooral de beoordelingen van de verschillende aanbieders. Uiteraard is de prijs van belang, maar de serviceverlening en de stiptheid zijn zeker zo belangrijk. Als u de beoordelingen heeft vergeleken, kies dan het parkeerbedrijf met de beste prijs. Heeft u één keer naar tevredenheid van valetparkeren gebruik gemaakt, dan hoeft u de volgende keer alleen nog maar de prijs te vergelijken.

Valet Parking, ervaringen?

Lees ook zeker de ervaringen bij de aanbieders van Valet Parking. Ons advies is om voor het overhandigen van de sleutels samen de auto te controleren op eventuele schade en om zelf de kilometerstand te vast te leggen. Bij de betrouwbare aanbieders is dit een standaardservice, Schiphol P6 Valet Parking maakt zelfs gebruik van een GPS tracker om de ritten met uw auto vast te leggen. Extra zekerheid voor een goede ervaring met valet parkeren. Heeft u gebruik gemaakt van valet parkeren, deel dan ook zeker uw ervaring op onze website!