See buy fly

Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties

Instructievideo P3 Lang Parkeren

Parkeren Schiphol P3?

Tijdens uw vakantie kunt u de auto neerzetten bij Parkeren Schiphol P3, het parkeerterrein van de luchthaven zelf. U parkeert zelf de auto op P3 en reist vervolgens met de shuttlebus naar de vertrekhal. U kunt echter alleen voordelig gebruik maken van het parkeerterrein, als u eerst een reservering heeft gemaakt. Parkeert u op de dag van vertrek zonder reservering uw auto op P3 Schiphol parkeren, dan betaalt u de hoger inrijtarieven. De parkeerprijzen zijn in de loop van de jaren steeds aantrekkelijker geworden door de opkomst van andere aanbieders in de directe omgeving. U betaalt bijvoorbeeld voor 8 dagen parkeren slechts vanaf € 57,50. Een groot verschil met voorheen. De tarieven staan vermeld op de pagina Schiphol Smart Parking.

Parkeren Schiphol P3, andere mogelijkheden?

De laagste tarieven voor P3 Schiphol zijn helaas slechts beperkt beschikbaar. De parkeerplaats werkt namelijk volgens het OP = OP-principe. Bent u te laat, dan betaalt u een aanzienlijk hoger tarief. Lang Parkeren Schiphol P3 kan dus duurder zijn dan bij andere aanbieders van lang parkeren bij de luchthaven. 

De beperkte beschikbaarheid van het laagste tarief en de grootte van het parkeerterrein P3 Schiphol zijn de nadelen van Schiphol Parkeren P3. Als alternatief zijn er vele andere goedkope parkeerterreinen in de directe omgeving bijgekomen. U vindt deze parkeerterreinen bijvoorbeeld in Aalsmeer, Sloten, Amstelveen of Hoofddorp. Bij P3 Schiphol staat de auto, als de nieuwe parkeergarage vol is, ook vaak onoverdekt geparkeerd, terwijl u bij de alternatieven voor Schiphol Parkeren P3 de auto ook overdekt kunt parkeren. Zeker een voordeel bij ons weertype!

De prijzen van de alternatieven voor P3 Schiphol zijn vaak ook een stuk lager dan de prijzen bij P3 Parkeren Schiphol. Zeker als u wat langer op vakantie gaat en het laagste tarief niet meer beschikbaar is. Zowel bij P3 zelf als bij de alternatieven voor parkeren P3 Schiphol gaat u met een shuttlebus naar de terminal. Doordat de meeste alternatieven in de directe omgeving van de luchthaven zijn, is de extra reistijd met de shuttlebus te verwaarlozen. Sommige aanbieders maken ook nog eens gebruik van de cargo route en zijn daardoor supersnel bij de vertrekhal.

Parkeren Schiphol P3, hoe kiest u?

Op de website van P3 Schiphol kunt u kijken of het meest voordelige tarief voor lang parkeren bij P3 Schiphol nog beschikbaar is. Geldt OP=OP, dan krijgt u een alternatief aangeboden bij de andere parkeerterreinen van Schiphol zelf. Is dit het geval, dan is het zeker lonend om de prijzen van de andere aanbieders te gaan vergelijken. Vergelijkt u daarbij niet alleen op de prijs, maar ook op de afstand tot Schiphol en de populariteit. Voordat u een parkeerplaats reserveert, leest u vooral ook de beoordelingen door eerdere parkeerders! Vaak zijn er tientallen of zelfs honderden beoordelingen te lezen en krijgt u een goed beeld van de serviceverlening van de alternatieven voor P3 Schiphol Parkeren.

Nu direct beschikbaarheid en prijzen P3 opvragen!