See buy fly

Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties

ParkFlyRent Gratis Parkeren

ParkFlyRent Gratis Parkeren

Met ParkFlyRent, de AirBnB voor parkeren bij Schiphol, kunt u gratis parkeren tijdens uw reis en nog geld verdienen ook! ParkFlyRent is een uniek deelconcept en bent u bereid om uw auto te verhuren tijdens uw reis, dan is ParkFlyRent zeker het overwegen waard als alternatief voor betaald lang parkeren bij Schiphol.

ParkFlyRent, hoe werkt het?

U meldt uw auto via de website aan en wordt uw auto goedgekeurd voor verhuur, dan kunt u in ieder geval gratis parkeren.

Tijdens uw reis probeert ParkFlyRent uw auto te verhuren aan gescreende reizigers. Denk daarbij aan buitenlanders, die voor een paar dagen of een week naar Nederland komen of aan in het buitenland wonende Nederlanders, die voor familiebezoek in Nederland zijn.

Wordt uw auto verhuurd, dan deelt u mee in de huuropbrengst. Wordt uw auto niet verhuurd, dan parkeert u in ieder geval gratis!

ParkFlyRent, is het veilig en betrouwbaar?

ParkFlyRent is een jong bedrijf, maar heeft al zeer snel een goede reputatie opgebouwd. ParkFlyRent is BOVAGlid, winaar van de ANWB Duurzame Mobilitieitsprijs en veelvuldig in de pers geweest. Huurders worden uitgebreid gecheckt en ParkFlyRent staat garant voor uw auto dankzij een polis bij Bovemij, de verzekeringsmaatschappij voor de mobiliteitsbranche.

ParkFlyRent, hoe kan ik reserveren?

Om uw auto te parkeren bij ParkFlyRent gaat u naar de website en vult u het aanmeldingsformulier in door te klikken op Parkeren.

Nu Direct Aanmelden!