See buy fly

Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: Meer Minder opties tonen
Betaalopties

Beoordelingen parkeren Schiphol

Beoordelingen parkeren Schiphol

Naast de prijs adviseren wij u altijd om ook de ervaringen van andere parkeerders mee te nemen in uw afweging. Prijs is uiteraard belangrijk, maar de service en de betrouwbaarheid zijn zeker zo belangrijk! Deze kunt u het beste beoordelen door de ervaringen van andere gasten te lezen. Help op uw beurt weer door uw eigen ervaring te plaatsen op Schipholparkeren.nl.

Omdat bij een klein aantal beoordelingen één zeer negatieve of één zeer positieve beoordeling een te grote invloed kan hebben op het gemiddelde, plaatsen wij ook de beoordelingen via Kiyoh of The Feed Company op onze site. Hoe meer beoordelingen, hoe beter immers het beeld van de verleende service en betrouwbaarheid.

Plaats uw beoordeling en maak kans op € 50,00 parkeertegoed!

Plaatst u een ervaring op Schipholparkeren.nl, dan maakt u kans op € 50,00 parkeertegoed. Elke maand vergoeden wij namelijk € 50,00 van de parkeerkosten van één plaatser. Wel gelden de volgende voorwaarden: 1/ Alleen ervaringen met een omschrijving komen in aanmerking. 2/ Er dienen in één maand in totaal minimaal 50 ervaringen geplaatst te zijn. De prijs wordt uitbetaald na opsturen van een kopie van de parkeerrekening.