Deel je
ervaring
en win
€50,-
parkeer-
tegoed
See buy fly

Vergelijk de prijzen

Aantal dagen: 8 Meer Minder opties tonen
Betaalopties

Aanbieders Lang Parkeren Schiphol

Lang Parkeren Schiphol

2T4B4745.jpg

Lang Parkeren Schiphol

Lang Parkeren is de voordeligste manier om uw auto te parkeren bij Schiphol! Parkeer niet op P1/P2, maar vergelijk de prijzen en kies voor P3 of voor één van de parkeeraanbieders in de nabije omgeving.

Lang Parkeren, de mogelijkheden?

U kunt de auto parkeren op Schiphol Lang Parkeren (P3). U gaat vervolgens met de snelbus naar de juiste vertrekhal. Op Schiphol Lang Parkeren staat uw auto wel onoverdekt geparkeerd, tenzij u voor de parkeergarage kiest.

U kunt echter ook een parkeerplaats reserveren op één van de parkeerterreinen nabij Schiphol. U rijdt op de dag van vertrek naar het parkeerterrein en u wordt met een shuttlebus naar de juiste vertrekhal gebracht. Bij terugkeer op Schiphol wordt u weer opgehaald met de shuttlebus en naar uw auto op het parkeerterrein gebracht.

Bij de meeste parkeeraanbieders kunt u de auto ook overdekt parkeren. Vink dan de optie Overdekt parkeren aan bij het vergelijken.

Lang Parkeren, hoe te vergelijken?

Uiteraard vergelijkt u op prijs, maar lees ook zeker de beoordelingen van andere gasten. U krijgt dan een goede indruk van de kwaliteit en veiligheid. Daarnaast is de afstand tot Schiphol en de bereikbaarheid vanaf de snelweg ook belangrijk. Vergelijk zorgvuldig en reserveer vervolgens uw parkeerplaats!

Alleen Valet Parkeren?

Naar de vergelijker voor Valet Parkeren